Taart informatie
Een taart word gebakken van biscuitdeeg, je kunt ook kiezen voor een chocolade biscuit, daarna word hij gevuld, en dit kan van alles zijn. Ik werk met een aantal vullingen, maar heb je zelf nog suggesties zijn die altijd welkom!
Daarna word de taart bekleed met fondant, of als je dat liever hebt, met marsepein! Je kunt ook kiezen voor een combi van beiden. Met de fondant worden ook alle versieringen gemaakt.
Standaard vulling:
- Botercreme met: vanille, chocolade (melk, puur of wit), citroen, passievrucht, amaretto of speculaas
- Slagroom (eventueel met fruit)
- Banketbakkersroom (eventueel met fruit)
Luxe Vulling:
- Bavarois in de smaken: framboos, caramel, aardbei, tiramisu of advokaat
- Bonbonblocroom
- Chocolademousse
- Advokaatroom
- Mona toetjes
- Botercreme met drank
* Voor de luxe vulling word *,00 euro bij geteld.
Extra:
- Een laagje chocolade of koekjes voor een krokante bite (*,00 euro)